dinsdag 13 december 2011

*** Een stem voor Tonny ***

Ik zou graag de hulp inroepen van alle bloggende mama's/naaisters. Onlangs werd mijn baas, die voorzitter is van de vzw waar ik werk en zich tevens dagelijks als vrijwilliger inzet voor Pit-stop vzw en onze gasten, genomineerd voor de Pluim

De winnaar krijgt eerst en vooral de eer en een dikke pluim voor zijn jarenlange inzet, maar ten tweede ook een geldprijs. Wij zouden het super vinden als Tonny deze pluim zou winnen, niet alleen een beloning voor zijn jarenlange inzet en steun voor Pit-stop, maar ook een bevestiging dat Pit-stop nodig is. 

Voor diegenen die nog niet weten wat ik doe, een kort woordje uitleg: Pit-stop vzw is een opvanghuis voor dakloze, meerderjarige mannen. Zij kunnen gedurende 1 jaar in Pit-stop komen wonen en krijgen hierbij begeleiding op vlak van administratie, budgetbeheer, zoeken naar werk/woonst en psycho-sociale hulp. We hebben plaats voor 10 man die elk beschikken over hun eigen kamer met gedeelde gemeenschappelijke ruimtes (keuken, eetruimte en woonkamer). Onze werking draait zonder overheidshulp, dus geen subsidies. Wij moeten het doen met giften en fondsenwerving. Elke steun die we krijgen is dus welkom.

Vanaf 10 december al kan er gestemd worden op Tonny - mijn baas - als supervrijwilliger op mijn werk, steun en toeverlaat van onze mannen, hij springt in de bres voor alles en iedereen. Als Tonny wint, dan hangt er een mooie prijs aan vast. Broodnodige centjes die onze vzw (die het zonder subsidies moet stellen, ik kan het niet vaak genoeg herhalen) goed kan gebruiken.

Dus iedereen, klik op de link en breng je stem uit op Tonny Cornoedus. Een heel kleine moeite, maar voor ons betekent het heel veel.
Dit is de link: http://www.rmm.be/site/depluim/kandidaat.php?show=6. 


Bedankt alvast!


Oh ja, als je nog mensen weten die willen helpen een stem uit te brengen. Zeg het voort, zeg het voort en stuur dit bericht aub door. 


Enneuh, stel dat je twee emailadressen hebt, dan kun je twee maal je stem uitbrengen. :-)

Hum, hum, valt het op dat ik aan het ronselen ben ;-)

3 opmerkingen:

Da(s)tof zei

Je hebt al voor minstens 1 extra stem gezorgd! Een klik voor een 'goed doel' dat doe ik met plezier.

Nele84 zei

Ik heb zelfs 3 emailadressen, dus heb ik 3x gestemd :).

lots of lili zei

Wat super!! Een dikke merci voor jullie stemmen. Morgen weten we de uitslag, dus duimen maar :-).

Thx!