dinsdag 28 juni 2011

°°° krabbelboekje °°°

Bij ons wordt er wat afgekriebeld en afgekrabbeld, op papier, op karton en heel soms eens op de vloer of op de muur - hmpf! 
Een tijdje geleden zag ik bij deze madam een heel geestig boekje om overal mee te nemen. Kriebelen en krabbelen thuis, maar ook uit huis, in de auto, op de fiets,... Aha, handig zo'n ding. Een nieuw project met een nobel doel: red ons behang (dat eigenlijk toch al om zeep is). Het stofje °Trèfle° van Kokka die ik ervoor uitkoos is gewoon perfect voor een jongens hebbedingetje als dit.


Snel een notablokje samengeniet en daar was de eerste tekening al. Even verduidelijken: dit is ons huis, wij vieren (mama, papa, Sem en Finn) mooi ernaast. Het terras, de tuin en de put waar het vogeltje (een maand geleden gevangen door één van de poezen, snif) begraven ligt en aan beide zijden de buren. Met de twee bollen links, het zwembad en de vijver van D. en A., de buren. Allé, 't maar dat je 't weet hé :-). Altijd super om de uitleg van een tekening te horen, hihihihi.Sem was blij en nu nog eentje voor broer Finn. Moet er trouwens eens aan beginnen denken om alles direct in tweevoud te maken, want onze driejarige begint ook al groot te worden mét een eigen willetje.


Mijn volgende project is eigenlijk gelijkaardig aan dit kleine krabbelblokje. Bij deze madam zag ik de grote broer van de °portepapjee°, eerst nog stofjes kiezen (in tweevoud) en dan... wordt vervolgd!

8 opmerkingen:

eloleo zei

:-))

Polkadotjes zei

Die wil ik ook nog eens maken. Zalig met dat stofje!

Punabella zei

Moh geestig! 't Zou ook iets voor Luna en Ella zijn, maar dan iets paars-rood-roos met bloemetjes en een pimpampoen voor Ella :-)

elisanna zei

Mooi! Hier is het ook een succes (zowel de kleine als de grote versie), echt handig om bij te hebben, zo kan er overal waar je bent wat 'gekrabbeld' worden.

mamakers zei

Hier wordt ook graag getekend, ik zal er toch ook eens werk moeten van maken... Misschien een tip voor de volgende Studio Stik? ;-)

lots of lili zei

@ mamakers: moh, wist niet dat je een Studio Stikster bent. 'k Ben curieus. Mamakers verhult natuurlijk niet veel van je echte naam :-). Een blog?

Riet zei

Mooie versie!

rokodil zei

wel handig zo'n muur/zetel/tafel schoonhouder