zaterdag 1 juni 2013

Een nieuw werk, een nieuwe start

Twee weken geleden nam ik afscheid van mijn oude werk. Eigenlijk deed ik dit al een goeie twee-en-een-halve maand geleden, toen ik mijn ontslag gaf. Maar nu is er een nieuw begin, met nieuwe moed en véééééél goesting!

Blijkbaar waren verschillende van mijn nieuwe collega's al goed ingelicht - via de "mol" binnen de organisatie ;-), jep, zij is nu officieel een collega van me  - en wisten ze al voor ik arriveerde dat ik de naaimicrobe in mij heb. 

Ik installeerde me ondertussen op mijn nieuwe werkplek en probeer er toch een beetje mijn eigen stekje van te maken. Met véél foto's van de kindjes, "ze husband", cadeautjes/aandenken van een ex-collega die ik zo hard mis,... 

Na mijn eerste werkweek merkte ik toch één storend element op mijn werkplek/stekje, ik kon er niet langer meer omheen kijken: de lelijke 'elkedag' snotzakdoekdoos. Onontbeerlijk in deze barre (nog steeds) herfstige tijden. Dus als dit dan toch op mijn bureau moet staan, waarom dan niet elegant, mooi en sierlijk.

Dus nam ik het boek 'Zo geknipt' erbij, van haar en haar, vond een patroontje en maakte het.

Nu ziet mijn snotterige zakdoekdoos er heel wat mooier uit én ik kan week om week eens wisselen van look. 
Lau, ik mis je....
snif
die zakdoeken komen dan toch nog goed van pas
...


5 opmerkingen:

Zonneprinsesje maakt zei

Veel succes met je nieuwe job!

lots of lili zei

à Zonneprinsesje: Thnx!!

Khadetjes zei

Wat een start van het nieuwe werk! Veel succes...

Nele84 zei

Succes op je nieuwe werk! Met zoveel vrolijkheid op je bureau is dat alweer wat makkelijker :). Het stofje op de eerste foto's is één van mijn grootste favorieten. Dat blauw is echt ♥!

Isabelle blogt zei

Oh, ik zie dit nu pas!
Verdikke, ik moet nog aan die excel werken voor je... ;-)