donderdag 10 maart 2011

°°° plooiwerk °°°

Waarschijnlijk ben ik niet de enige met het probleem van de her en der verspreide stofjes. Overal liggen ze, van slaapkamer tot living. Tot de heer des huizes aan de alarmbel trok en vriendelijk verzocht om alle stofjes te laten verdwijnen. Of dit nu richting naaitafel was, of richting vuilnisbak, hem was het om het even. Als ze maar weg zijn.  Nu, ik moet toegeven, ik kon het zelf ook niet meer aanzien. Plus, een overzicht over mijn verzameling had ik allang niet meer. Maar soms weet je echt niet meer waar je alles moet leggen, een acute vorm van tekort aan bergruimte!

De oplossing van het probleem: op het werk stonden er nog twee kasten waar we dringend vanaf moesten. Dus heb ik de twee arme zieltjes geadopteerd. Een nieuwe thuis voor de stoffen :-).

Netjes opgeplooid, een pluim voor mezelf.Hier durf ik maar één lade op te trekken. In de twee onderste laden zitten ook nog stofjes. Maar mijn zin om alles op te plooien had plots pootjes gekregen. 't Zal voor een andere keer zijn.

5 opmerkingen:

Jules Le Chat zei

Wat een leuke stofjes liggen daar allemaal te wachten!

Vero zei

anders ook wel stofjes genoeg ;-))

lots of lili zei

en het kriebelt ongelofelijk om in gang te schieten...

Mme Li zei

LOL

Ik ken het fenomeen. In het najaar heb ik ook alle stofjes verzameld en verhuisd naar wat nu 'de naaikast' heet. Maar omdat de kast te klein was geworden heb ik op 1 januari besloten om een stoffen-aankoop-stop in te lassen en eerst 10 dingen te naaien en alle onafgewerkte projecten af te werken.
Hoe het vordert? Dat moet je maar eens komen bekijken!

Succes met de reaorganisatie.

Polkadotjes zei

Wat een werk moet dat geweest zijn!
Ik was al gestopt voor de tweede kast, denk ik.