maandag 21 maart 2011

°°° op de kop getikt °°°

Afgelopen zaterdag was het zover: de retro-beurs van de kringwinkels. Allen daarheen, allen naar Gent en dat had iedereen wel begrepen. Het was een stormloop (hebben we van horen zeggen), want wij zijn ietsje later gearriveerd :-). Maar ondanks het feit dat we al het geduw en getrek bij de ingang gemist hebben, konden we toch nog deze juweeltjes op de kop tikken.


En als kers op de taart vond ik in een bak met mega-opa-onderbroeken en reuze-oma-zwempakken, deze zwemshort voor één voor de jongens. Hij werd nog niet aangepast, want direct de wasmand in (er hing een muf geurtje aan), maar het zal vechten worden. Ze vonden hem allebei 'cool'.
Iedereen blij: de zoons en de mama, want 't is een keer geen spiderman/bob de bouwer/cars/... (waar hier sowieso al een strikte quota voor geldt).


7 opmerkingen:

Emma en Mona zei

Dat broekje is erg mooi!
Jij houdt van blauw, zeker?

Juliette zei

Lovely pastis-kannetje!! Wij gingen naar Sfeer en hadden jammergenoeg geen tijd meer om ook naar de retrobeurs te gaan.

elisanna zei

Leuke vondsten! Ik ben in Leuven ook pas na de middag geweest, dus geen stormloop maar wel nog heel wat leuke spulletjes en vooral stofjes op de kop kunnen tikken....

Riet zei

hihi, die zwembroek.

lots of lili zei

@ Griet: al het blauw was toeval, 't was pas als we thuis kwamen dat het ons ook opviel. Maar schone kleurkes é :-).

@ Julie: Wij hebben de combinatie gemaakt: én naar de retrobeurs, en naar Sfeer (gelukkig hadden we vrijkaarten, want achteraf gezien zou ik er geen inkomgeld meer willen voor geven. Vond jij Sfeer de moeite?

@ Elisanna: voor mij mag er maandelijks zo'n beurs doorgaan. Maar 'k vrees dat de kringwinkels snel door hun voorraad heen zouden zitten.

Vero zei

leuke vondsten!!

De Merle zei

Heerlijk al die oude spullen, ik ben er ook dol op! Dus ik word volger.
Groetjes, Karin ---De Merle---