donderdag 13 januari 2011

Tien in tweeduizend-en-elf

Sinds vanavond doe ik mee met °°10 in 2011°°, alle goede voornemens in één blog. Je maakt een lijstje op met 10 projecten die je wil verwezenlijken in 2011. Telkens je een project(je) afgewerkt hebt, laat je het zien aan de anderen. Peachy kwam op dit sublieme idee en volgens mij zal eind 2011 deze blog stapelvol staan met prachtige afgewerkte projecten. Want geef nu toe, iedereen zit altijd met veel goede voornemens, maar op het einde van het jaar moet je dan toch besluiten dat er van het merendeel niets terecht is gekomen. Niets van dat, zo dacht ik ook, dus bij deze... mijn lijstje:

1° Kussentjes voor de nieuwe speelhoek van de jongens, eigenlijk twee projecten in één. Want die speelhoek moet er ook nog komen.
2° Een Zsa-zsa-broche.
3° Een eigen kleedje: niet zelf ontworpen, daar ben ik nog lang niet klaar voor. Wel eentje van een patroontje die ik onlangs bij 'Patroontjes' kocht. Normaal gezien krijg ik het patroontje in januari toegestuurd, dus tegen de lente moet dit wel lukken.
4° Een broek voor Sem & Finn (dus 2x).
5° Iets doen met de flockfolie die ik ondertussen al twee maanden geleden kocht, maar nog onaangeroerd op mijn naaitafel ligt te pronken.
6° In het najaar vond ik een seventies (of sixties, weet het eigenlijk niet zo goed) jas in de kringloopwinkel. Alles past en zit goed, machtig rood van kleur, maar de mouwen zijn helaas véééél te kort. Dus wil ik graag de jas pimpen, zodat hij tegen volgende herfst draagbaar is.
7° Een hemdje voor Finn & Sem (opnieuw 2x).
8° Een sjaal breien voor mijn mama voor volgende winter.
9° Kleertjes voor aapje, de knuffel van Sem. Een tijdje geleden kreeg hij reeds een Zsa-zsa-gilet in mini-versie aangemeten. Maar er kwam vraag naar meer; Sem wou nog een broek, muts, schoentjes,...
10° Ik heb het al een paar keer gelezen en blijkbaar een grote favoriet voor 2011 bij velen, maar hij stond ook op mijn lijstje: de speel-tafel-tent. Vorig jaar kocht ik een boek: "Kind aan huis" en daar vond ik een prachtige tafeltent. Dus we gaan er werk van maken.

Ik zie het volledig zitten!

Groetjes,
 
°°° lots of lili °

2 opmerkingen:

Tante Tuut zei

Leuk hé die 10 in 2011!
Mooie blog heb je!
Prettig weekend en tot later!
Groetjes van Trudis

lots of lili zei

Merci,
ook meegedaan aan 10 in '11. Wat een vraag eigenlijk, ik ga gewoon eens kijken naar de blog. :-)