zaterdag 22 december 2012

De reden

Er is een reden, er is altijd een reden. Er is altijd een reden voor alles. Mijn reden was tijd. Tijdsgebrek. Neen, geen gebrek dus aan goesting om te bloggen. Het bloggen ben ik nog lang niet beu. 

DE reden waarom het ondertussen al 3 maanden en meer geleden was dat ik hier nog eens een bericht gepost heb (de kleine Studio Stik aankondiging rekenen we niet mee), is mijn ander project

Een nieuw project waarop ik al een aantal jaren zat te broeden, maar het kwam er maar niet uit. Tja, onzekerheid had daar zeker mee te maken, verder tijdsgebrek (ik werk nog steeds 4/5e en blijf dit ook doen), het eeuwige gedacht dat in mijn hoofd rondspookte van "tsss, absurd idee, niet mee beginnen"....

Uiteindelijk heb ik afgelopen zomer beslist: het is nu of nooit. Over tien jaar moet ik er ook niet meer aan beginnen. Soms moet een mens eens een beetje durven in zijn leven!

Wat was dat idee nu. Wel, al mijn hele leven lang droom ik ervan om een winkel(tje) te starten in het schone Brugge. Graag een bakstenen winkel, maar bekijk de huidige huurprijzen in het Brugse eens en je weet meteen waarom ik daarvan afgestapt ben. Misschien komt die er ooit nog wel hoor, maar nu eerst alle aandacht naar lots of lili - de online versie. Het winkeltje heeft dus eindelijk vorm gekregen in een online webwinkel.  

Een naam....

Lang heb ik gezocht. Lots of lili af en toe overwogen als naam voor de winkel, maar ergens vond ik dat dit gewoonweg enkel mijn blognaam kon zijn. Besluiteloosheid. Tot alle andere namen één voor één afvielen en er geen enkel goeie meer overbleef. Uiteindelijk was het manlief die de doorslag gaf, hij vond dat 'lots of lili' gewoonweg ik was. Een naam die paste bij de spulletjes die ik wou verkopen. Een aantal andere proefkonijnen deelden die mening en hup... de kogel was door de kerk. 

Het werd lots of lili... met kleine letters. En het logo, daar zorgde manlief voor.
Mijn doel was begin december te starten. Het werd ietsje later, vorige week vrijdag 14 december, tijdens onze laatste Studio Stik avond van het jaar, hield ik een heuse pop-up-shop en toonde ik voor het eerst mijn spulletjes uit de webwinkel aan het grote publiek. Ik kan je verzekeren, dit leverde wat stress op, maar het geduld van velen en vooral dat van mij, werd beloond. De reacties waren positief, een serieuze powerboost voor de start en kick-off van lots of lili. Net wat ik nodig had!!! 

Ondertussen is de webwinkel helemaal online. Mijn slogan: all about giving and living. Waarom? Je vindt er leuke spulletjes voor jezelf of om cadeau te geven. Alles om je huis, keuken, huiskamer,... op te leuken, te versieren, gewoon gezellig te maken.

Iedereen welkom dus en kom gerust een kijkje nemen bij lots of lili.

Groetjes,
Leonie


10 opmerkingen:

het Meisje van de Zeppelinfabriek zei

oh maar wat stiekem van je... Ik keek net en in 1 oogopslag kan ik je zeggen: reken me maar tot jouw vast cliënteel - het ziet er FANTASTISCH uit!

Mamasha zei

Het leven is aan de durvers! Veel succes!

Lotte zei

Originele dingen! Proficiat en veel succes met je nieuwe uitdaging ;)

With love - by Eva zei

Oh wauw, veel succes!! Te spijtig dat het al te laat is voor kerstinkopen ;-)

Pretty cool stuff zei

Bravo! Het logo is schitterend.

IeneMiene zei

Zien er heel leuke spulletjes uit! Ook ik nam recent de beslissing om een stille droom te verwezenlijken, eveneens in combinatie met 2 kids en 4/5e job. Herkenbaar jouw relaas dus :-) in ieder geval, fijn dat je voor je droom gaat en ontzettend veel succes!!!!

Juliette zei

Ben blij dat je gedurfd hebt :) Veel succes ermee!!

SophieSweetVintage zei

Wat een mooi logo! En wat een fijne dingen verkoop je in je shop. De grijze Littlephant tas vind ik helemaal geweldig :D

Liezewiezewoes zei

super! proficiat!

lots of lili zei

Merci voor de vele lieve woorden. Doet me deugd en geeft met een serieuze duw in de rug. Aan jullie reacties te zien heb ik de juiste beslissing gemaakt ;-)