zondag 23 oktober 2011

°°° birthdaygirl, bambigirl °°°

En de jarige was... nichtje Marthe. Vandaag vond de party plaats, dus vandaag mocht het cadeautje gegeven worden. Niet dat het al weken klaarlag hoor. De cadeautip ontving ik reeds begin september via mijn mailbox: een nieuwe ballettas voor Marthe. De datum van het feestje sloeg ik op in mijn hoofd als zijnde op 23 november. 
Manlief herinnerde me deze week echter dat het feestje doorging op 23 oktober. Was dit even een misrekening. Ik had mezelf voorgenomen eind oktober te beginnen, zo had ik nog ruimschoots de tijd om de tas tijdig af te werken. NOT!!!! Ik had nog welgeteld 4 avonden, waarvan er al twee volzet waren en ik niet achter de naaitafel kon kruipen. Dankzij een strak plan: vrijdagavond - de voorbereiding, zaterdag - alles bijeennaaien, had ik deze ochtend de tas af. 


De birthdaygirl was zeer blij met haar nieuwe bambitas. Plaats genoeg om alle balletspulletjes op te bergen :-).








En keerbaar, maar dan wel zonder knoopsluiting te gebruiken.


De tas is een modelletje die we eerder in Studio Stik maakten: de 'reversible bucket bag' van Sew Mama Sew. En wie het zich helemaal makkelijk wil maken (zoals ik deed), volgt gewoon de Nederlandstalige handleiding die Inge speciaal voor Studio Stik vertaalde.  

5 opmerkingen:

elisanna zei

Prachtig!!

JoChapeau zei

Wauw ! Mooi !

mamakers zei

Zo snel, sterk!!

tine zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
tine zei

zo een mooie tas! Hoe raak ik aan het nederlandstalige patroon?
Groetjes
Tine