woensdag 20 april 2011

°°° bollen zijn in trek °°°

Blijkbaar moet ik het hebben van bolletjes deze maand. Eerder was er de polkadot- a-lijn -rok, dan de grote-polkadot-zwierrok - voor nichtje Marthe. Volgende in rij was de strandtas voor schoonzus S. Dat ik nog stof over had, zal er ook wel wat mee te maken gehad hebben, maar het is toch de blijvende polkadot-mood die mijn keuze in stof bepaald heeft. Ik wordt er gewoon instant vrolijk van. 


S. had me al een tijdje geleden gevraagd om een een strandtas te maken. Ruim op voorhand wist ik mijn opdracht, maar ik zou ik niet zijn als het niet opnieuw een spannende race tegen de tijd werd. De deadline haalde ik, ondertussen zit S. al met strandtas - en tevreden - in het zonnige Fuerteventura. U leest het goed, op de Canarische eilanden. Gelukkig hoeven wij voor 't moment het mooie weer niet zo ver te zoeken :-)).

De tas werd volledig verstevigd en binnenin maakte ik extra opbergzakken... voor een fles Spa en één van de 
milleniumboeken ;-). Handig! 


Nu nog eentje voor mezelf, want ik ben er eigenlijk aan begonnen zonder patroon of idee op voorhand. Maar uiteindelijk was ik best tevreden. Welk stofje wordt het de volgende keer...???

3 opmerkingen:

eloleo zei

yep! een heel toffe strandtas!

elisanna zei

heel geslaagd!

Vero zei

sjiek gedaan zo zonder patroon!!