donderdag 7 juli 2011

Stitch * sweet * home

Tot voor kort deelde ik een atelier met manlief. En manlief is nogal gesteld op orde en rust. Hij had ruimte tekort, dus kwam er een verhuisplan. Zo gezegd, zo gedaan. Een goeie twee weken geleden verhuisde mijn naaitafel met volledige hebben en houden van locatie. Een verdiepje lager, maar naar een veel grotere kamer. Nieuw (ooit op de rommelmarkt op de kop getikt) lampje aan de muur, aparte tafel voor lock, aparte tafel voor naaimachine, kasten alleen maar voor én vol stof (heerlijk), ruimte voor een strijkplank. Kortom, zeer handig! 


Alles netjes opgeruimd, toen nog... Eigenlijk had ik direct een foto moeten trekken van mijn nieuwe territorium, want na twee weken uitleven in mijn kamer, vrees ik dat ik een week zal nodig hebben om op te ruimen. En daar ben ik zo goed in :-°.


Heb dan toch maar een foto getrokken van het huidige uitzicht, al was het maar om mezelf te confronteren met de absolute bom die er ontploft is. Moest mijn ma dit zien, humpf.Ik hoef er geen tekening bij te maken zeker, hoe blij de man is dat ik weg ben uit zijn atelier...


Laat het ons zo stellen, dat ik mijn territorium netjes afgebakend heb... met stof :-). 

6 opmerkingen:

Polkadotjes zei

Hahaha!
Geen naaikamer hebben heeft dan toch voordelen...ik kan niet anders dan na elke naaisessie opruimen.

Emma en Mona zei

Gezellige drukte. Fijn om eens binnen te kijken!

mamakers zei

Waw, een eigen naaikamer! °beetje jaloers°

Vero zei

wat ben ik blij met deze foto!! wat een geruststelling dat het hier niet alleen is;-)

elisanna zei

Bij mij is het vaak niet veel beter;)

lots of lili zei

Oef, blij dat er een paar gelijkgezinden zijn qua rommel maken :-)))