dinsdag 28 september 2010

Rommelmarkt vondsten

Afgelopen zondag waren de Zandfeesten er weer in Brugge, dit zijn de gevonden juweeltjes. Helaas is het opnieuw wachten tot volgend jaar, exit rommelseizoen... snif...


woensdag 22 september 2010

Studio Stik

Het idee groeide een aantal maanden geleden: een groepje oprichten met nog enkelen die de naaimicrobe te pakken kregen. Bleek dat ik niet de enige was die met dit idee rondliep. Dus stopten we de koppen bij elkaar, zochten een leuke naam (niet makkelijk!) et voilà Studio Stik werd geboren.
We zijn ondertussen druk bezig met de voorbereiding en Studio Stik krijgt stilaan vorm. De eerste bijeenkomst komt dichter en dichter!!
Wat is Studio Stik: een ouderwetse naaiclub, maar met een hippe touch. Een hoop meiden die op een avond gezellig samenkomen om te naaien en te kletsen. Als er mannen zich geroepen voelen, altijd welkom natuurlijk. :-)  Alles kan en alles mag, als het maar met naaien te maken heeft. Maar we hebben nog veel meer in petto, maar dat is voor later.

De website is in de maak, maar ik kan alvast verklappen dat de eerste avond doorgaat op 12 oktober te Brugge.
Dit is een voorproefje wat we die avond zullen doen:


een zeer handig wasspeldenzakje uit toile cirée. Ik testte het alvast even uit: het stikt zeer makkelijk en mijn wasspelden voelen er zich in hun nopjes. Hihi.

maandag 20 september 2010

Vondst

Waar de zandfeesten al niet goed voor zijn. In mijn zoektocht naar leuke stofjes vond ik deze zomer een doos vol met ritsen op de rommelmarkt. Zalig!!  Tasjes, zakjes, shoppingtasjes,... ze komen eraan, in allerlei maten en kleuren! :-)

De foto is wel van een belabberde kwaliteit, maar onze superdelux camera heeft het helaas begeven, na twee jaar dienst en 1 maand uit garantie :-(

woensdag 8 september 2010Presentje voor de crèche


Finn zette op 1 september zijn eerste stapjes op onbekend schoolterrein. Voor de crèchemadammen maakte ik een klein afscheidscadeautje. En ze waren in de wolken...