woensdag 22 september 2010

Studio Stik

Het idee groeide een aantal maanden geleden: een groepje oprichten met nog enkelen die de naaimicrobe te pakken kregen. Bleek dat ik niet de enige was die met dit idee rondliep. Dus stopten we de koppen bij elkaar, zochten een leuke naam (niet makkelijk!) et voilà Studio Stik werd geboren.
We zijn ondertussen druk bezig met de voorbereiding en Studio Stik krijgt stilaan vorm. De eerste bijeenkomst komt dichter en dichter!!
Wat is Studio Stik: een ouderwetse naaiclub, maar met een hippe touch. Een hoop meiden die op een avond gezellig samenkomen om te naaien en te kletsen. Als er mannen zich geroepen voelen, altijd welkom natuurlijk. :-)  Alles kan en alles mag, als het maar met naaien te maken heeft. Maar we hebben nog veel meer in petto, maar dat is voor later.

De website is in de maak, maar ik kan alvast verklappen dat de eerste avond doorgaat op 12 oktober te Brugge.
Dit is een voorproefje wat we die avond zullen doen:


een zeer handig wasspeldenzakje uit toile cirée. Ik testte het alvast even uit: het stikt zeer makkelijk en mijn wasspelden voelen er zich in hun nopjes. Hihi.

5 opmerkingen:

eloleo zei

Heuj! Nog een clubke. Staat in de lijst!

Fam zei

Zou graag willen komen, maar het is te druk voor de moment: werken in ons huis, verhuizen, derde meisje op komst,...vind het jammer, maar ik heb je al toegevoegd om te volgen en ben héél benieuwd!!!

vermiljoen zei

dit wordt zeker een een succes! Veel plezier!!

Marie Mariken zei

k zie dat wel zitten, maar alleen is maar alleen ;) eerst nog op zoek dus naar een vriendinneke om me te vergezellen...

lots of lili zei

Fijn te zien dat er interesse is voor Studio Stik. Vanaf nu vinden jullie meer info op de nieuwe website: http://www.studiostik.be