dinsdag 3 juli 2012

Vakantie!!!

Om de juffen van onze kindjes te bedanken, hebben we met enkele ouders een potje bij elkaar gelegd en er een cadeautje mee gekocht. 
Voor juf Orphée - juf van Finn - was dit de driedubbele cd van kinderfavoriet-nummer-één-kapitein-Winokio. Juf Hilde - juf van Sem - mocht haar collectie wilde dieren aanvullen met enkele dieren van Schleich. 

Enkel een kaartje om de verzameling naampjes op te schrijven, was ik natuurlijk vergeten. Dus ben ik vorige week donderdagavond nog snel in gang geschoten om zelf twee kaartjes ineen te knutselen.

Voorkant: katoenen stofje met een flockfiguur opgestreken, de katoenen stof plakte ik vast met vliesofix, de rand van de bolletjesstof knipte ik af met een kartelschaar.
      * het kuiken haalde ik hier *
      * de walvis tekende manlief snel voor me * 
          (mijn kleine bijdrage tot deze tekening waren de waterdruppels :-) )



Achterkant: hard tekenpapier met katoenen rand, stof werd vastgestikt op het karton, overgeplooid en op de ommezijde vastgelijmd onder de bolletjesstof. 

Uiteraard stonden niet enkel de namen van mijn kindjes op de kaart, de andere kindjes mochten er hun persoonlijk handtekening aan de schoolpoort opkrabbelen. Al had de helft niet door waarover het eigenlijk ging :-)))).